hmm..

är på lite bättre humör nu..snart ska vi äta en sen lunch. blev sen frukost med då axel hållt oss vakna idag. men det gör ju inte så mycket för då kan vi äta kvällsmaten lite senare och då håller vi oss längre då vi ju ska vara vakna ganska länge inatt :D ikväll blir det tacos..enkelt gott och det var ett tag sen..sen blir det lite chips och dip m.m in på natten :)

Min älskade malin..ja du..du får tre gissningar..men tror du klarar dig på en :D


gott nytt år tamejfan

japp..så är det..

jag...sitter och väntar på att anders och max ska komma tillbaka så jag kan lägga mig i badet! NICE!!

hoppas att det blir trevligt ikväll..hoppas en viss person håller sig i kragen och inte blir för full som vanligt.. och då menar jag INTE Anders..en annan...en som vi bjöd på mati igår kväll..som vi ska bjuda på mat i kväll..men som inte ens kunde erbjuda oss liiite matpengar..så många ggr som vi bjudit honom på mat..sen kan han sitta på fyllan och vara skitspydig mot oss och säga att VI utnyttjar honom..att han blir så förbannad...inte nog med det..han hade lovar mormor att hon skulle få låna pengar av honom. men det kunde han inte så det fick vi göra för hans pengar var slut..tydligen hade han fått mer pengar nu...kunde inte vi fått dom där 300 av honom då? vi är fan inte rika vi heller.. et var ju för fan HAN som lovat mormor pengar.. inte vi...blir så less...sen gnällde han på anders igår att han vart skyldig honom en öl när han tog en av honom... VA FAN??!! hur många öl har anders bjudit honom på? hur många ggr har vi bjudit honom på mat och han har bjudit oss EN gång..då fick vi köpa till en massa saker ialla fall..han köpte strips och kött och cola..ingen sås ingenting. så ska vi börja så SÅ är HAN skyldig oss flera tusen vid det här laget..vet förut...han fick skjutsa mig några ggr..då gnällde han...nu får anders skjutsa honom stup i kvarten..men inte ett ord..så många ggr han lånat pengar och inte betalat tillbaka på hur länge som helst..sen när anders köpt en sak av honom och skulle ta det på avbetalning..när då skulle han ha två månadsbetalningar påen gång för han hade inga pengar..våra pengar han var skyldig oss då? dom blev inte ens avdragna då tror jag...vet en gång när han var med oss på semester en hel vecka..han betala ett kräftpaket på hela veckan..resten av maten fick vi stå för. vet ni vad han gjorde? han blev sur när vi kommenterade att han bara bröt av stjärten på kräftorna och la tillbaka dom i kartongen..han sa: vadå? det här är ju mina kräftor..dom har ju jag betalat dom gör väl jag vad jag vill med..jaha? ge fan i och ät av vårat bröd..ge fan i våra ostar..ge fan i våra kex..ge fan ivåran mat.han fick handlaen gång den där veckan senare..då krävde han tillbaka varenda krona av andersför maten han köpt åt oss ALLA TRE!!! jävla egoistiska människa..

sååå..

gott nytt år förresten :D

roligt värre

ja igår var det roligt här :) först kom fia ochastor och emma :) det var roligt att se dom allihopa. Axel fick en jättefin filt och ett gosedjur. man kan inte få för många filtar! sen efter ett tag kom Malin och go-Liam. och av dom fick axel en jättefin body och en likadan dödskallepyjamas som han har fast någon strl större..vilket är jättebra : då har han en till sen när han växt ur den här och jag älskar verkligen den där pyjamasen. sen fick han dom sötaste vantar jag sett någon gång :) dom var ju lite stora dom med men han kommer nog kunna ha dom lagom till våren och det var dom alldeles perfekta för :D

Sen stack fia och gänget och det blev jag malin liam pernilla och ungarna kvar. det var trevligt. lite lugnare fast dom två tjatterkvarnarna var kvar :) och då menar jag dom små..M och A. men dom blev ganska lugna när det blev lite mindre folk.
sen gick jag och malin med barnen till affären. utom max och alexandra. perrnilla stannade och passade dom. när vi kom upp på bruket kom även Tobias och mötte upp. roligt att se honom igen.

Måste bara säga att jag tycker alla bara ska låta honom och malin vara. inte min ensak kanske man kan tycka men både malin och liam betyder hur mycket som helst för mig. Ocj Tobbe har jag alltid tyckt om. vet att han inte har varit sitt bästa jag alla ggr..men jag har alltid vetat att det finns en riktigt bra kille i honom. han behövde bara lite hjälp med att få fram honom ibland :) han kämpar verkligen nu. så kan ni inte bara vara glada att det ordnat upp sig för dom och låta dom vara?

bye bye!

körslaget

Vem fan bryr sig egentligen? kan man inte lägga tid och pengar på något bättre istället? typ... ja...inte vet jag..dom kan väl börja visa pippi pelikan igen? någon som kommer ihåg det? Tyckte det var underbart när jag var liten..visserligen kanske det inte är något som vuxna vill titta på...hm...får komma på något annat...


hmmm....

Får återkomma om det efter lite betänketid...


Hmmmm


Malin och Liam kom hit en sväng igår med pernilla (kusinen) mina favorit älsklingar..fan..mitt tangentbord har sp[rat ur. vissa bokst'ver och tecken sitter helt pl;tsligt inte d'r dom ska.hmmm..men bara i bloggen


bye bye

julshow

ja..ska på julshowen idag med jobbet. kändes skitkul att dom tänkte på mig när det blev en biljett över. Det ska verkligen bli kul..bara annika kommer och hämtar barnen någongång så jag och anders hinner äta i lugn och ro sen och sen vill jag duscha innan och så där..jag vet ju att det kan ta tid att handla julklappar men det härvar ju helt otroligt..visserligen är det väldigt svårt och veta vad man ska köpa till alla..så jag förstår :) jag skulle bara hanlda julklapp åt anders igår och bara det tog ju 2 timmar ungefär. men men..nu ska jag..vänta på att annika kommer och hämtar dom..kom på att jag måste hämta biljetten med innan..mycket nu... men det ska bli såååå kul..och skönt att få komma ifrån lite..blir ju nån timme ialla fall. JÄTTESKÖNT, att bara få vara JAG,inte bara mamman..utan johanna med. Tro mig.. jag klagar inte..älskar att vara hemma och mysa med axel,VERKLIGEN. men..får u väldigt sällan ett avbrott då anders jobbar hela dagarna och är jättetrött på kvällarna. jag är glad om han orkar mata honom en gång när han kommer hem. men det gör mig inte så mycket..vet att man blir trött när man jobbat.. och han gör faktiskt så gott han kan.

the day the earth stood still

ja..hörde en recension om den i morse på the voice...och ja..den handlar om en alien som bestämmer sig för att människorna inte tar hand om jorden och han bestämmer sig för att hans kompisar ska utrota mänskligheten och börja om.. sen träffar han en (OBSERVERA) skitsnygg tjej och han blir kär och bestämmer sig för att hjälpa henne att rädda mänskligheten trots allt.   ja..men vilken tur att det finns snygga människor på jorden då..annars hade männskligheten blivit utrotad för länge sen om alla bara vore medelmåttor...




mlin och liam..om ni visste...vi saknar er :)

RSS 2.0