slapp slapp slapp

ja så känner jag mig..är såå trött hela tiden..jag förstår inte...jag vill ha energi jag vill orka ta tag i att få ordning i den här jävla lägenheten ( som om det vore lite ordning i skulle vara underbar) men det är ju inte så lätt när man inte få slänga undan vad man vill på vinden..sånt som jag tycker är bara skräp och som  jag vill ha upp, det vill anders ha här nere för det kan vara bra att ha..ja men dåså..då får du leta reda på något ställe där allt får plats..jag vill inte ha skiten ligga framme på någon bänk eller så..skåpen är alldeles lagom fulla( så där så det INTE ramlar ut på en när man öppnar) och sen då? skitkarlar med sina skitsaker..vi har ALLDELES för mycket saker..vi skulle lätt kunna lägga upp resten av sakerna på vinden eller nere i förrådet och vi skulle klara oss galant.. men näe då.. nu sa jag åt anders att till helgen då ska vi fixa det här för när vi kommer hem från fikat på söndag ska allt vara borta och jag ska storstäda!

ha!

ja du..får se om alexandra vågar gå hem själv idag då annars får jag så klart gå och möta henne. klart jag gör det. men det är det att hon är rädd att hon inte ska hitta..men det är ju i stort sett bara rakt fram. men funkar det i nte så får jag helt enkelt hämta henne på skolan dom veckor vi har henne själv här. max är det ju inga problem med han hittar och han tycker det nästan är roligt att gå själv.

nu kanske någon undrar varför jag inte går med dom varje dag som jag gjorde förr men det har bara att göra med att det är lite jobbigare nu med axel man ska klä på honom (och kanske väcka honom om det är så att han sover) och han blir skit arg..sen är han så ofta förkyld och har feber så jag vill inte släpa ut honom i onödan..vet att det är bra med frisk luft men.. jag är fjollig.. och tro mig det är jag med max och alexandra också. men det verkar som att dom är långt ifrån ensamma om att gå själva till och från skolan. så varför ska inte dom klara det? skillnad när vi bodde ända uppe på västerhöjden. men nu är det ju inte så långt.  nej.. nu ska jag ...göra något ...diska kanske..eller så..

ha det så bra!

ny dag

nya bekymmer. nej..idag ska bli en bra dag. jag ska lämna in alla nycklar sen krångla mig på bussen till gävle med axel och göra ultraljud på hjärtat.sen hem (förhoppningsvis) och sen så börjar det bra med dagen..upppackandet! som är så mycket bättre än nerpackandet.sen är jag på mycket bättre humör idag. jag var tokgrinig från början till slut igår pga att malin hade läst någons blogg och sett en sak. men det struntar jag i idag. alla har rätt till sin åsikt och alla har rätt att säga sin del av historien. sen gör alla misstag ibland.
den som ALDRIG har gjort en miss när det gäller sina barn, eller som ALDRIG varit tvungen att låta det lite större barnet fått klara något själv pga att det lilla som absolut inte kan klara t.ex att äta själv eller så behöver än lite mer för stunden, låt den kasta första stenen. Den ene kan väcka ungarna åka till jobbet och dom får gå upp och fixa frukost själv så ringer hon när dom ska gå ut. barn A åt ingen frukost den dagen för hon hade fullt upp med att kolla på tv. tänk om det varit barn B?hur bra hade det varit? sen fick dom ett samtal att nu var det dax att gå ut till skjutsen.jag tänker inte nämna några namn för det är någon jag verkligen tycker om och jag menar inte att döma henne på något vis utan jag vill bara göra en jämförelse och sen försöka förstå varför jag får skäll och vill att de ska växa upp för fort.fan vi har precis låtit dom gått från gården för att leka för guds skull. Den andra har 10000 saker i huvudet. läkarbesöka,packning,flytt, får vi hämta nycklarna i morgon eller inte? hon står och tittar på ungarna när dom klär på sig. hon ser at Barn B har sin väska med sig men tänker inte på att han kanske inte lagt ner allt då jag brukar se till att han gör det varje morgon men har missat nu p.g.a bomull i huvudet. Den ene har låtit barnen gått till skolan säkert ett år eller så över stora vägen själv (säger absolut inte att det var fel, nöden har ingen lag)medans den andra inte vågat. vet inte hur många ggr man stressat ner med ungarna till skolan. senaste tiden fixade jag ju så dom fick åka med grannen till skolan på morgon och hämtade dom på dagen.



ja nej men nu skulle jag ju strunta i det där :)
ni får ha det så bra ialla fall :)  kram

MALIN!

Du ska bara veta hur jobbigt det känns för mig att ni ska flytta.. hjärtat slits sönder i bröstet på mig..Vi har precis fått en bra relation till varandra. jag älskar dig och jag ÄLSKAR Liam..och tobbe..ja..han är väl ok han med..;)Ni ska veta att ni betyder så otroligt mycket för mig.. Jag är så jävla rädd att vi ska tappa kontakten, man säger ju alltid att man ska hålla kontakten men ju längre tid det går desto mer glöms det bort. Jag är rädd för att Liam ska glömma bort mig..



MEN! Nu handlar inte det här om mig, utan:
Jag är glad att ni kommer få en nystart på ett helt nytt ställe. jag är glad att liam kommer få två väldigt glada föräldrar,som mår bra. jag är glad att det ändå finns internet telefon och sånt jag är glad för att det faktiskt går att åka emellan. jag är glad för att OM det inte går bra så kan ni komma tillbaka. jag är glad för dom otroliga stunder jag fått med er!

Tack för att ni finns!!!

Flytt

ja nu är vi mitt inne i flytten..båda lägenheterna är kaotiska just nu..men idag kör vi hit resten ifrån gamla och sen ska vi börja städa där..blir nog både städ idag och i morgon. sen på tisdag ska den besiktas men då kommer jag inte kunna vara med. jag ska nämligen ta bussen in till gävle med Axel.Dom ska göra ultraljud på hjärtat igen och se att allt ser bra ut fortfarande.

sen har jag massor att göra här när man äntligen är klar i gamla lägenheten.
jag ska:

hämta nycklarna som är kvar..2 till den här lägenheten och tvättstugan och en till nya garaget.

packa upp allt som ska packas upp och slänga upp resten på vinden.

gå iväg med en massa skit som ska slängas.

Dammsuga och torka golven

sätta upp gardiner.

fixa i ordning alla möbler med mera i ungarnas rum.

garderoberna ska in i ungarnas rum

diskmaskinen ska på något vis installeras

byrån i hallen ska upp

sätta upp tvättid och tvätta all tvätt som blivit (gardiner m.m)

pynta lite.

och sen mitt i allt det så ska jag ta hand om Axel och dom andra två kommer nog med..ialla fall en av dom ifall anders fortfarande tyckte att min,annikas och filips plan lät bra. den innebär att vi gör så här:

t.ex

Vi får max på fredag och har honom till nästa fredag.då kommer han till Annika och hon har båda en vecka sen kommer alexandra till oss och vi har henne själv en vecka.Då kommer max också så har vi båda två en vecka och sen ska alexandra till annika och max stannar här, sen ska han till annika en vecka och hon har båda..tror det blev rätt nu..hur ska ni hänga med när jag inte gör det själv?

sjukhus...igen..

nu har vi varit in till gävle några dagar..axel fick vätska i lungorna och var blå om läpparna när vi kom in till gävle..som tur var blev det bättre bara vi kom ut från bilen och han fick frisk luft.sen fick han syrgas och massor av vätskedrivande i några dagar så nu är han bättre och vi är hemma på permis..ska in igen på torsdag på koll. förhoppningsvis går det bra nu och vi får stanna hemma.. tycker så synd om honom att det ska vara något hela tiden.. har inte han haft sitt nu för flera år framöver? sen om jag ska vara helt ärlig tyckte jag lite synd om mig själv med när vi var inlagda. är så trött på att ligga på sjukhus.. men mest om axel så klart! nej.. nu får ni hålla både tummar och tår att han får vara frisk!


kram!

RSS 2.0