gamla minnen

hehe..ja satt och kollade på kort från i somras .. det var kansnke inte så jättegamla minnen men ändå :D

ska kolla om jag lyckas få in något kort..är ju inte så jättehaj på sånt här :)image1

ja men titta det gick :) det där vara dagarna innan alexandra fyllde år då hade vi kalas och anders släkt och annika och filip kom :) det var trevligt.. jag fick mata anders systers bebis med nappflaska..det var det bästa av allt tror jag :)

Här är min lilla myspuff rambo  :) världsgo va? men skenet bedrar .. hehe

nog nu.. bye bye

happ

sitter här hemma.. skulle behöva städa..men ingen ork..och inte funkar tv:n heller...as-kul.. anders kommer eventuellt inte hem idag och jag har ingen tv..inget sällskap..nej..måtte han komma hem..saknar honom redan :) minpälskling! BARA min! Det känns riktigt bra faktiskt :)

so long!

vad dålig jag är

på att uppdatera..hmm...det kanske rent utav betyder att jag har ett liv? eller att jag skulle behöva ett så att jag har något att skriva om..hoppas ju på det första..vore tråkigt om mitt liv är så händelselöst så det inte finns NÅGOT att berätta.

Ialla fall...idag har jag vart till sandviken med fia..roligt värre var det :) alltid roligt med henne..

Gud vad jag är less på att må illa nu.. men det ska förhoppningsvis ge sig snart så att man kan njuta av att vara gravid...klart jag gör det ändå men det blir kanske roligare när man slipper kräkandet..lite tråkigt när man tillbringar mer tid på toaletten än med kompisar..

idag gick jag ialla fall in i vecka 15 ...tror jag då :) längtar så otroligt mycket till ultraljudet..aja..


over and out! //johanna

Den här veckan

Händer det inte så mycket. Jag ska ner till körskolan och göra det satans syntestet så jag kan skicka in papperen..vill ju börja övningsköra nu. skulle vara underbart att få körkort innan bebben kommer men det är väl en önske dröm. som det ser ut nu får vi ingen större längenhet innan dess ens. hoppas vi hinner ordna upp det ialla fall.. det kommer bli väldigt trångt i vår lilla 3:a till hösten...med 3 barn och en stor hund..och helst ska ju jag och anders få plats också.

Nog om det..jag ska jobba i morgon! underbart! jag har fått så några dagar den här månaden..måste verkligen få ihop fler annars blir det fattigt.. nåja.. anders får ju också lön men han ska väl inte behöva ta hela bördan själv heller :) 

Nej..nu blir det vila soffa lite...sen ska jag käka upp resten av m in pizza från igår och kolla på  våra bästa år..sen blir det städa och körskolan! håll tummarna!

lev väl :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0