Grattis Axel

Tre månader blir min lilla plutt idag..mammas lilla charmtroll :)

haha

glömde ju tala om att Axel är 50cm lång och väger 3040 nu :) Han är visserligen tio veckor snart och borde väga mer men.. man kan ju inte räkna med så mycket med tanke på hjärtat och operationen och allt sånt. klart det tar lite tid att komma ikapp.

Barack Obama

USAs första svarta president! Helt jävla underbart. det var fan på tiden att det blev någon annan en den typiska vita mannen. Nästa steg kanske är en kvinna? Hoppas bara trenden kommer till Sverige också.

Skitsamma...är inte SÅ intresserad av politik.Men tycker alltid om när folk inte särbehandlas pga hudfärg,kön eller utseende. Kanske har blivit extra nu för att vi har fått Axel..vet inte.. vill ju inte atthan ska särbehandlas..vill inte att folk ska titta snett på honom eller inte våga prata med honom. Är livrädd att folk ska prata med oss för att dom inte tror att han förstår.Det kan mycket väl bli så när han blir äldre..hoppas inte men.. sen kan ju ungar vara så elaka med.. usch..skulle spöa varenda en som var taskig mot honom om jag trodde det hjälpte.men som tur är så vet jag ju att våld INTE löser allt..det enda bra våld någonsin gjort mig är när min gamla tv krånglade och jag blev förbannad och slog till den. då funkade den  :)


jaja...ialla fall..igår var jag på väg upp på taket när jag pratade med malin på msn. Hon ville haka på och det fick hon väl. Vi var tvugna att gå till Hanssons och lämna Alexandras kontaktbok till annika och där satt både hon och marie och hanna och ett helt gäng. Sen kom även sanna ut så hon fick se Axel en snabbis hon med. Sen följde vi med mamma och skulle upp på taket men då kom jag och malin på att vi minsann blev lite sugna på en tårtbit så vi gick tillbaka och tog oss både en macka och en tårtbit..hua..underbart när man inte har NÅGRA PENGAR men vad gör man när suget tränger sig på :) Det händer faktikst SÅ sällan att jag är dit så..ingen kan klandra mig för det..

nej du..vila lite nu medans lillkillen ÄNTLIGEN sover..han har skrikit sen kl 4 i morse...om inte tidigare ändå


kram på er

RSS 2.0