dagen idag

Idag har jag namnsdag..grattis till mig..nej allvarligt talat..namnsdag..vad är det för fjoll :) jag har haft skitkul på jobbet idag..övertrött så jag var nog mest dryg...sen kom jag ÄNTLIGEN hem till mina älsklingar..alla 4...

sen har jag typ..gjort mat..tvättat.. myst med min VÄLDIGT bajsiga och VÄLDIGT kinkiga son, det första jag fick göra när jag kom hem var att ta reda på en RIKTIGT nerbajsad unge :) det blev duschen till slut. sen bajsade han EN GÅNG TILL!! Fast Anders hade bytt på honom en gång innan jag kom hem. och då var det tydligen också rätt mycket. Gud vilket skitsnack det blev nu då! OCH GUD VAD JAG VAR FÖRTJUST I STORA BOKSTÄVER IDAG!

blev riktigt glad idag. min farfar hade skickat till mig på facebook och gratulerat mig på namnsdagen. det kändes roligt :) har ju inte världens bästa kontakt med honom, det har jag aldrig haft, har nog inte träffat honom sen emma eller stoffe (?) döptes.längesen alltså. snart blir jag moster :) min älskade lillasyster ska bli mamma..VA??? omöjligt..hon är ju inte mer än 6 år..typ..i mina ögon :) nej men hon är ju stor nu och jag tror nog hon blir en bra mamma. hoppas bara att hon får ordentligt med stöd! vet att hon har min faster och så men jag hoppas hon har en mamma och en pappa som hjälper henne om det behövs! jag VET att hon har en storasyster som tänker göra allt hon kan ialla fall :) sen har hon ju förhoppningsvis pappan till underverket med :)

vidare..

i morgon är jag ledig. kanske ska träffa en jobbarkompis och hennes lilla gostroll till son då. det ska bli roligt i så fall :)

ska kolla på sportringen också om dom kanske har skosnören till Axels skor. dom är ju så söta och nu har vi ju äntligen skor som han kan ha någorlunda. om vi nu hittar skosnören vill säga :)


Snart fyller min lilla bebis 1 år. hur är det möjligt? jag fick honom ju nyss...trodde folk överdrev när dom sa att jag skulle ta vara på bebistiden..men det gjorde dom inte. det är ett tips till alla blivande förstagångsföräldrar: TA VARA PÅ BEBISTIDEN :)

snart är det nog natt natt känner jag..ska ju upp tidigt och mysa med axel..ialla fall brukar han vakna tidigt..typ..5..men ibland om man har riktig tur så somnar han om ett liiitet tag till :)

nej nu får det räcka för den här gången.

kram på er som vill ha en..och ni andra..låt bli då! :)

RSS 2.0