2 steg fram och ett steg bak

har det varit nu..men nu verkar det peppar peppar gå sakta men säkert åt rätt håll igen..medicinen till lungorna fick dom höja igen men å andra sidan har dom kunnat sänka blodtryckshöjande.. han har börjat kissa lite själv och så .. läkarna verkade då ändå nöjda idag så man får lita på dom. det ska nog gå bra..i värsta fall får dom operera in en pacemaker men det trodde dom inte skulle behövas.det var väldigt ovanligt när dom väl haft ett5 fungerande tryck efter operationen och det hade han alldeles efter..sen så försvann det..det beror antagligen på vätskan i kroppen att hjärtat fortfarande är lite irriterat.vi får väl se :)

operation

vi fi8ck nyss ett samtal från kirurgen och operationen hade gått bra..lite småstrul och sånt men med ett acceptabelt resultat i slutändan. nu ska det bara fortsätta gå bra..han blir nersövd ett tagt extra pga nån medicin han var tvungen att ta..något med lungorna..men det var tydligen inte helt ovanligt när det gällde barn med downssyndrom.men han får hur lång tid han vill på sig bara han blir bra.men men...nu kan man koppla av lite iaf...dock inte fullt..det är ju alltid en risk efter en sån stor operation. men han är på rätt ställe!


kram johanna

jävla appittar..

blir så förbannad..hade inte dom där skithögarna kunnat ringt i så pass tid så att jag kunde fått komma ner IDAG och skrivit på kontraktet och hämta tapetpärmar och så? så kunde jag lämnat dom i morgon och sen hade det vart bra? nej nu måste jag ner på bruket idag för att jag ska på bvc med axel..sen måste jag ner i morgon och ev.skriva kontrakt och hämta pärmar..sen måste jag ner IGEN på fredag och lämna pärmarna... jag BLIR TOKIG!!!


nåja...det är så det är när man heter johanna davidsson.. ALLT går åt HELVETE! allt allt allt....tänk att det ska strula JÄMT. fattas bara att Axel blir så förkyld så dom inte kan operera honom,,,, AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!

RSS 2.0