hmmm.

sitter och funderar på en sak.. är jag fjantig som blir ledsen över att inte anders vill förlova sig med mig?han gjorde det ju med annika? och med det menar jag inget annat än att då könns det ju som att han inte tar vårat förhållande lika seriöst..jag är ju sån att jag tycker att man skaffar ju inte barn ihop om man inte planerar att leva ihop för resten av livet. och då borde man ju åtminstonde kunna förlova sig med? jag begär inget giftermål på en gång för att vi förlovar oss? vet inte..jag kanske är fjantig då..men det sårar mig att han inte vill..känns som att han inte tror på vårat förhållande då

nu har det hänt

Vi har (äntligen) fått operationstid till Axel.Vet inte om jag ska skratta eller gråta nu..som jag längtat..men gud vad verkligt det blev på en gång att det verkligen ska ske.. men MÅSTE tänka att det går bra..annars går jag under..klart det ska gå bra! min lilla kille ska bli en stor och stark kille :)

nej nu ska jag och alexandra äta. anders och max åkte till årsunda över natten så jag och alexandra och diana och axel ska vara här i natt..alexandras kompis diana alltså..men hon åt hemma.

jaja..back to the food!


bye bye :)

uppdatering

ja vad har hänt på sista tiden??

jag och malin har varit ute och gått med kidsen..låååångt :) sen har vi ju haft barnen med. jag och axel har varit och hälsat på en liten Elliot.Världens sötaste lilla charmtroll :) han var verkligen hur söt som helst :)

idag har vi varit upp hos mamma en sväng..alltid trevligt..JO Anders har fyllt år också. och vi har köpt en ny skrivare..men..det krånglar med installationen..hjälp någon?? :)

nu är ungarna (dom stora) på miniorerna.axel sover..skönt att få lite tid själv att bara vara en stund. men men..han vaknar väl snart..i vanlig ordning när jag verkligen BEHÖVER få vara i lugn och ro så sover han inte mer än 10-20 minuter i stöten.-..men det gör inte så mycket ...han är ju så go och jag ÄLSKAR att mysa med honom med..japp..

ha det så bra så länge.

gofisen

Härmapa

ja jag kör väl den här jag oxå då:


Min graviditet:

När fick du reda på att du var gravid?
 
10:e januari 2008
Blev det en chock?
både ja och nej
Hur gammal var du?
 
24
Hade du mycket halsbränna?
på slutet hade jag ganska mycket
Spydde du mycket?
 bara lite i början
Hade du mycket foglossning?
ja i mitten av graviditeten hade jag så ont så jag inte kunde ta mig upp ur sängen ibland
 ditt sf mått som störst?
det kommer jag inte ihåg men det var väl inom det normala..men jag såg jättestor ut.
Har du fått bristningar?
jajamen..underbart :) inte
Trodde du det var en pojke eller flicka?
 Kände på mig hela tiden att det var en pojke
 vad hoppades du på?
Det spelade absolut ingen roll.
gick du över tiden?
nej
Födde du för tidigt?
ja men bara ungefär två veckor
Hur var förlossningen?
ja du..till att börja med var det det värsta jag varit med om..
men sen när han kom ut blev det på en gång det bästa :)
Det vart så hemskt för att det gick så snabbt så jag hann inte vila mellan värkarna men det var skönt sen att det gick fort.han höll på att komma på första krystningen men då fick dom trycka tillbaka lite så på andra kom han ut.
Blev du sydd?
Inte ett stygn
Dragen med sugklocka?
Nej
Hur många var inne i förlossningsrummet?
vi var sammanlagt 4 st.
Hade du någon nära med dig?
ja Anders så klart
Vilket BB födde du på?
Gävle
Hur stor var bebisen?
Han var 45 lång och vägde 2250
Vad fick den heta?
Bernard Axel Movitz Wicksell ( skyll på pappan att han fick så hemska mellannamn:)
Var allting värt det?
OOH JA!


2009

Ja.2009 kommer att bli ett underbart år.Det bara vet jag. Axel kommer att bli opererad och självklart kommer det att gå galant. Han kommer att äta bättre, växa bättre, bli piggare och friskare och sova bättre. Jag och Anders kommer fortsätta vara lika kära och lyckliga och vi kommer att fortsätta vår resa tillsammans. Max och Alexandra kommer mogna och dom kommer att sköta sig bättre ( det har dom redan börjat med) och hålla sams bättre. Våran ekonomi kommer att bli bättre.
jag kommer att få energi nog att utesluta folk som jag inte vill ha i mitt liv. jag kommer få kraft att säga NEJ till folk som inte förtjänar bättre och Anders kommer få detsamma. Jag kommer ha mina underbara vänner kvar och vi kommer att komma ännu närmare varann.

Axel kommer att göra såna framsteg det här året ..det ska bli roligt att få vara med och se. Tacksam är jag även för att jag kommer få vara med och se både Astors och Liams framsteg. Tacksam för att jag får vara en del av Anders liv. Max oxh Alexandras liv.

Mitt Nyårslöfte blir att återuppta förlorade kontakter och att bättre hålla dom jag redan har.


Till Er Alla från Oss Alla: Ett Riktigt gott 2009


RSS 2.0